Szalontai Teréz - online angol magántanár

Szalontai Teréz
Online angol magántanár

Ha otthonról szeretnél angolt tanulni online egy magántanárral saját rugalmas időbeosztással, itt a lehetőség! Nézd meg a weboldalamat a részletekért!

A tanítás skype-on keresztül történik. A tananyagot biztosítom. Fizetés OTP bankszámlaszámra vagy Paypal-on keresztül.

Rólam: 
Szekszárdon születtem. A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Pedagógiai Karán diplomáztam. Egy évet az USA-ban töltöttem. Azóta angol nyelvet tanítok főállásban mint magántanár, 11 éve online skype-on. (előtte személyesen) Tanulóim fele külföldön élő magyar. Az órákat mindig megbeszélt időpontokban tartjuk.

Az időbeosztás teljesen rugalmas. Az első megbeszélés (kb. 20-30 perc) ingyenes, Skype-on zajlik. Az oktatást saját cégem keretein belül végzem mint magánszemély. (Online Oktató Bt.) Minden óráról számlát adok. (cégeknek és magánszemélyeknek is). Magyarországon élek, Dél-Dunántúlon kisvárosban. Hétvégén is tartok órákat.

Vállalok nyelvvizsga felkészítést, szinten tartást, beszédfejlesztést, angol állásinterjú felkészítést, nyelvtani rendszerezést, stb. totál nullától felsőfokig.

Az órákról: 
A tanórák a diák céljához és szintjéhez vannak igazítva. Az első pár órán szintfelmérés történik. Az órákat bármikor lemondhatod, csúsztathatod. (nincs retorzió)

Fizetés, óradíj
Az aktuális óradíjat itt találod. A fizetés online utalással vagy befizetéssel történik. (bankban vagy postán) Utalás után kiállítom a számlát és átküldöm. (NAV kompatibilis, könyvelővel ellenőrzött)

Jelentkezés, próbaóra
Küldj üzenetet itt. Skype és mikrofon szükséges. A skype-ot le tudod tölteni itt.

Weboldalam: 
https://angolonline.blogspot.com

Angol állásinterjú felkészítés
Klikk ide

Órarend:
Klikk ide



Szalontai Teréz 

online angol magántanár
skype: byaslondon
tanardiak@yahoo.com
Facebook


This entry was posted in . Bookmark the permalink.